Izvor: tanjug
02.08.2021 u 13:45
0

PROTEST ISPRED AMBASADE ALBANIJE U PRIŠTINI: U znak protivljenja inicijativi „Otvoreni Balkan“!

Organizacija Pokret za demokratiju organizovala je danas simboličnu akciju ispred albanske ambasade u Prištini, u znak protivljenja inicijativi „Otvoreni Balkan“.

Aktivisti Pokreta postavili su ispred ambasade tranparent na kojem je pisalo „Edi “Esat“ Rama, nismo zaboravili kakav je genocid Srbija počinila nad civilnim stanovništvom na Kosovu”.

VAŽNO:

VUČIĆ DANAS PRISUSTVUJE MEĐUSTRANAČKOM DIJALOGU: Razgovor sa Dačićem i opozicionim strankama koje ne žele prisustvo stranaca u pregovorima

PRODUŽEN PRITVOR BELIVUKU I NJEGOVOJ EKIPI!

DRECUN U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Incko udara na slobodu mišljenja – ovo je sve TEŠKA OBAVEŠTAJNA NAMEŠTALJKA!

DIREKTORKA KOMPANIJE RIO TINTO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Veliki broj stručnjaka radi na projektu rudnika u Srbiji – sve će biti JAVNO!

Jedan od predstavnika Pokreta ocenio je da je saradnja premijera Albanije Edija Rame sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem neprihvatljiva i poručio da je akcijom izraženo nezadovoljstvo zbog veza Rame sa Vučićem.

Učesnici akcije su istakli da se protive inicijativi „Otvoreni Balkan“ jer se, kako navode, Srbija nije izvinila za genocid, koji je, prema njihovom mišljenju, počinila na KiM.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter