Izvor: tanjug
05.08.2021 u 16:55
0

POŽAR KOD DUBROVNIKA: Izgorela vozila i čamci!

Na području Mirinova kod Dubrovnika danas popodne izbio je požar u kome je izgorelo više vozila i čamaca, ali je brzo ugašen. 

VAŽNO:

VUČIĆ DANAS U VLADIČINOM HANU: Predsednik najavio zaposlenje preko 2500 radnika!

IN MEMORIAM: OVAKO JE ZA HAPPY TV GOVORIO LAZANSKI O SVOM POSLU: Ne postoje istraživački novinari, postoje samo DOBRI I LOŠI!

ANA BRNABIĆ OTKRIVA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nije važno više da zaposlimo ljude, već da oni imaju veća primanja – PROSEČNA PLATA BIĆE 900 EVRA!

Portal navodi da je požar izbio na području privrednog objekta, kao i da je do njega došlo do varničenja agregata zbog pretakanja goriva.

Prvo je planuo kombi, nakon njega automobil pa gliseri i skuteri na moru, što je prouzrokovalo veliku materijalnu štetu.

PROČITAJTE JOŠ:

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

STAROVIĆ ISTAKAO: Suštinski problem u BIH su odnosi između bošnjačkog i hrvatskog faktora!

SAOBRAĆAJ SE ODVIJA USPORENO: Radovi na više pravaca!

BEOGRAĐANI ĆE OD SAD MOĆI NELEGALNU GRADNJU DA PRIJAVE KROZ POSEBNU PLATFORMU: U svakom drugom slučaju biće strogo kažnjeni!

RHMZ IZDAO DVA UPOZORENJA: Od ekstremnih temperatura do pljuskova i grada (FOTO)

Na terenu su bila četiri vatrogasna vozila, više od deset vatrogasaca, policija, hitna pomoć, vatrogasni brod Orlando, tako da je požar brzo ugašen.

Saobraćaj magistralom kroz Staru Mokošicu je neko vreme bio zatvoren.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter