Izvor: novosti
05.08.2021 u 09:07
0

RHMZ IZDAO DVA UPOZORENJA: Od ekstremnih temperatura do pljuskova i grada (FOTO)

NA jugu i istoku Srbije i danas ponovo veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 35 do 38 stepeni.

VAŽNO:

DAN SEĆANJA NA „OLUJU“,SRBIJA PAMTI! Vučić: Hoću da čuvamo mir, ali neću da gazim po ubijenim i prognanim Srbima! (FOTO,VIDEO)

ODGOVOR KABINETA ANE BRNABIĆ: Neka na ovom primeru javnost sama procenjuje stručnost profesora Ognjena Radonjića

MIKEC ODGOVORIO HRVATIMA: „Vidim šta rade sa Teslom i novčićima, a zna se zbog čega smo morali da napustimo Split!“

POSLEDNJI POZDRAV PRIJATELJU HEPI TELEVIZIJE: Lazanski veliki čovek, izuzetan novinar… (VIDEO)

SUTRA U 13 ČASOVA: Vučić obilazi fabriku Teklas automotiv u Vladičinom Hanu

Već od jutarnjih sati u Vojvodini kiša, a moguće su i vremenske nepogode, olujni vetar i grad.

Oblačnost se sporo premeša i jug će zahvatiti tek uveče. Jutarnja temperatura od 17 do 24 stepena, najviša dnevna od 27 na severu, do 38 na jugu zemlje.

rhmdz

Zbog visokih temperatura i očekivanih nepogoda na snazi je danas i crveni meteo alarm i to u istočnoj i jugoistočnoj Srbiji.

Kada je reč o UV indeksu, u većem delu Srbije je u kategoroji umeren i označen je brojevima četiri i pet.

Prema prognozi RHMZ, danas će natoplije biti u Prištini, gde se očekuje 36 stepeni.

U petak promenljivo oblačno, u centralnim i južnim predelima mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Posle podne postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, na istoku i u planinskim predelima jak, severozapadni. Najniža temperatura od 16 do 19, a najviša od 24 do 28 stepeni.

rhmd

Prvog dana vikenda pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab do umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 19, najviša dnevna od 27 do 32 stepena.

U nedelju pretežno sunčano i veoma toplo. Vetar slab do umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 19, najviša dnevna od 30 do 36 stepeni.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter