Izvor: Tanjug
05.08.2021 u 09:13
0

SAOBRAĆAJ SE ODVIJA USPORENO: Radovi na više pravaca!

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ saopštilo je danas da se na auto-putu E-763, Obrenovac – Ub, u smeru ka Obrenovcu, do sutra od 8.00 do 16 časova i da se odvijaju radovi na ispiranju kišne kanalizacije, pa je za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom.

Na auto-putu E-763, Takovo – Preljina, do 13. avgusta takođe od 8.00 do 16 časova u toku su radovi na ispiranju kišne kanalizacije, a za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

VAŽNO:

DAN SEĆANJA NA „OLUJU“,SRBIJA PAMTI! Vučić: Hoću da čuvamo mir, ali neću da gazim po ubijenim i prognanim Srbima! (FOTO,VIDEO)

ODGOVOR KABINETA ANE BRNABIĆ: Neka na ovom primeru javnost sama procenjuje stručnost profesora Ognjena Radonjića

MIKEC ODGOVORIO HRVATIMA: „Vidim šta rade sa Teslom i novčićima, a zna se zbog čega smo morali da napustimo Split!“

POSLEDNJI POZDRAV PRIJATELJU HEPI TELEVIZIJE: Lazanski veliki čovek, izuzetan novinar… (VIDEO)

SUTRA U 13 ČASOVA: Vučić obilazi fabriku Teklas automotiv u Vladičinom Hanu

Na auto-put E-75 Bubanj potok petlja Tranšped, u smeru ka Nišu, takođe do 13. avgusta u toku su radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom Bubanj Potok. Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama u oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolaz podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija preko petlje Tranšped.

Na obilaznici oko Beograda, petlja Surčin – petlja Ostružnica, do 1. novembra odvija će se radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter