Izvor: Tanjug
14.08.2021 u 17:01
0

KIJEV „TEMPIRANA BOMBA“ EVROPE

 U centru Kijeva nacionalisti su pokušali da se probiju do kabineta ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, a policija je u pokušaju da ih zaustavi upotrebila suzavac.

VAŽNO:

KORONA PRESEK: Ovo su najnovije cifre

VULIN PORUČIO IZ DRVARA: Dok predsednik Vučić vodi Srbiju pomoć Srbima neće izostati (VIDEO)

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS OBILAZI GRADILIŠTE NOVE KOVID BOLNICE U NOVOM SADU

AMSS: Danas se očekuje pojačan saobraćaj i zadržavanja na graničnim prelazima!

Predstavnici takozvanog „Nacionalnog korpusa“ odbili su da ih policija legitimiše i pokušali da se probiju do zgrade predsedništva, gde je trebalo da se održi miting, nakon čega su izbili sukobi.

Predsedništvo obezbeđuju brojni pripadnici policije. Tokom protesta policija je upotrebila suzavac i dimne bombe.

Demonstranti su zapalili gume i bacali kamenice na policajce.

Tokom akcija nacionalista demonstranti su povremeno skandirali nacionalističke parole i izražavali nezadovoljstvo postupcima vlasti, uključujući predsednika.

Između ostalog, demonstranti su protiv „predaje i pregovora sa teroristima u Donbasu“. Takođe su izražavali nezadovoljstvo radom policije koja se „bori protiv patriotskog pokreta“.

„Nacionalni korpus“ formiran je na bazi nacionalnog bataljona „Azov“, a protiv njenih članova u Rusiji je pokrenut krivični postupak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter