Izvor: Happy BSC
19.08.2021 u 11:44
0

PROMOCIJA NAJVEĆE SLIKE NA SVETU! Hiper realizam na Sajmu. (FOTO)

Prestonički umetnički par Una i Toni Rubirosa će do kraja Avgusta za sve posetioce otvoriti vrata Sajma kako bi održali promociju slike.

,,Ekspolozija Saturna,,  je izrađena u dimenzijama 7,5 x 6,5m,  što je čini najvećom slikom u Hiper realizmu, ovo delo je rađeno 4 godine, a finalni izgled će dobiti na Sajmu gde će i biti promovisana!

VAŽNO:

Dr Kisić Tepavčević: IMUNITET POSLE TREĆE DOZE TRAJE GODINAMA

OGLASIO SE LIDER TALIBANA: Od danas da se puste svi politički zatvorenici

DETALJI UŽASA SA RESNIKA: Policija i lekari ispituju slučaj devojke koja je prijavila dečka za PREBIJANJE I SILOVANJE

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK 16. AVGUST: Nakon kratkog osveženja, temparatura u Srbiji ponovo raste

Autori slike kažu da su želeli da predstave ,,Eksploziju svog zla u ovom svetu,.

Na slici se takođe nalaze i staklene kugle u kojima se nalaze Horoskopski znaci koji ujedno predstavljaju sve ljude na planeti!

Uskoro opširnije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter