Izvor: kurir
20.08.2021 u 14:42
0

OGLASILA SE DECA LANETA GUTOVIĆA: Molim vas, prestanite da nam sahranjujete oca!

Nakon što se društvenim mrežama proširila informacija da je čuveni glumac Milan Lane Gutović (75) preminuo na Vojnomedicinskoj akademiji gde je već nekoliko dana, oglasila se i njegova porodica.

Ova dezinformacija potresla je njegove najbliže, pa su se putem Fejsbuka oglasili njegova ćerka Milica i sin Spasoje.

VAŽNO:

RAZOTKRIVANJE JEZIVIH ZLOČINA NA KOSOVU U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Kasapili su civile i VADILI ORGANE kojima su trgovali – SRBIJA NEĆE ĆUTATI O ZLOČINIMA!

Državljanin Srbije EVAKUISAN iz Avganistana: Tamo je STRAVA I UŽAS!

STEFANOVIĆ: Naša avijacija je danas sposobna da zaštiti naše nebo i CELU SRBIJU (FOTO)

SITUACIJA U SRBIJI NIJE STABILNA! DOKTORKA JOVANOVIĆ UPOZORAVA: Kako da prepoznate nove simptome DELTA SOJA

– Molim sve da prestanu da sahranjuju ljude pre vremena – napisala je Milica, dok je Spasoje napisao „Samo bez žurbe „.

Kako mediji saznaju, glumac nije ni bio na respiratoru, već je preventivno stavljen na kiseonik i njegovo zdravstveno stanje je za sada stabilno. Izvor je ispričao da je glumac komunikativan i da se oseća dobro.

Lanetu je, kada je primljen na VMA, urađen brzi test koji je bio negativnan iako su svi simptomi koje je imao ukazivali da ima koronu. Odmah zatim mu je urađen i PCR test, međutim i taj rezultat je pokazao da je negativan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter