Izvor: informer
21.08.2021 u 11:17
0

HAOS NA PARAOLIMPIJSKIM IGRAMA! Pijani džudista UHAPŠEN i DEPORTOVAN, napravio totalni haos!

Nije kraj sportski dešavanja u Tokiju! Nakon što su uspešno završene Olimpijske igre, japanska prestonica ugostiće svetske paraolimpijce, ali ne i Zviada Gogočurija. 

Gruzin je stigao u Tokio, ušao u proces karantina u hotelu, ali je napravio incident zbog kog je uhapšen ove nedelje, a potom i deportovan u svoju zemlju zbog tuče sa portirom. 

VAŽNO:

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV – POSLAO ŽESTOKU PORUKU: Jednom će Srbija da se vrati na Kosovo, to je naš zavet – a OVO im ja garantujem!

ZAVRŠAVA SE KRUŽNI TOK NA TROŠARINI: Vesić pohvalio danonoćni rad!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 21. AVGUST: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas

NESREĆA KOD BUBANJ POTOKA: Kamion iz Turske se sudario sa automobilom na kružnom toku

Kako javljaju mediji Japana i Gruzije, Gogočuri je zajedno sa svojim drugovima pio i galamio, a kako na opomene obezbeđenja hotela nije reagovao, ponovo je upozoren i tad je došlo do incidenta.

Pripiti džudista se obračunao fizički sa jednim od ljudi iz obezbeđenja, japanski mediji javljaju da je reč o čoveku od 60 godina, a Gogočuri ga je uhvatio za vrat i slomio mu jedno rebro. 

Gruzijski takmičar je inače slabovid i sa tim hendikepom je deo paraolimpijske selekcije Gruzije za koju je na prethodnim Igrama u Riju osvojio zlatnu medalju. U Tokiju je bio jedan od favorita, ali je zbog incidenta vraćen u svoju zemlju te neće dobiti šansu da odbrani zlato. 

– Slučaj je istražen i svi smo razočarani ponašanjem gospodina Gogočurija u karantinu. Sarđujemo sa Organizacionim komitetom u Tokiju i Međunarodnim paraolimpijskim komitetom, i nažalost akreditacija je oduzeta našem takmičaru. Posle svega, vraća se u zemlju i njegov slučaj će biti i predmet istrage i disciplinaca gruzijskog komiteta.  Još jednom moramo naglasiti da smo duboko razočarani postupkom našeg takmičara, koje ne reprezentuje Gruziju u praovm svetlu, niti je adekvatno gostoprimstvu koje smo doživeli ovde u Japanu  – rečeno je iz Paraolimpijskog komiteta Gruzije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter