Izvor: Telegraf
22.08.2021 u 16:35
0

POPRSKALI POLICAJCA SUZAVCEM: Migranti pokušali nasilno da pređu granicu!

Mađarska policija je tokom prepodneva na području Morahaloma sprečila grupu migranata da nasilno pređe srpsko-mađarsku granicu.

Kako saznajemo pozivajući se na mađarsku policiju, dvadesetak migranata pokušalo je da probije zaštitnu ogradu na granici, a tom prilikom jedan od njih je poprskao mađarskog policajca suzavcem.

VAŽNO:

VUČIĆ SE OBRATIO GRAĐANIMA: „Čuvaćemo našu zemlju, slobodu i samostalnost“

KONAČNO! U toku EVAKUACIJA Srpkinje iz Kabula: Vraća se avionom sa državljanima Hrvatske i BiH

CETINJE: Zavšen protest protiv ustoličenja mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru!

Skoro potpuno lokalizovan požar u VINČI: Evo kakav je KVALITET VAZDUHA u prestonici

Angažovanjem policijskih i vojnih snaga sprečen je nasilan upad na teritoriju Mađarske.

U međuvremenu, policijska termovizijska kamera je u ritu kod Ðale, u blizini reke Tise, uočila grupu od nekoliko desetina migranata, na prostoru koji ne pokriva zaštitna ograda.

Policijske i vojne patrole su na licu mesta zatekle 65 Sirijaca koji kod sebe nisu imali nikakva dokumenta.

Tokom prepodneva, i policijski službenici kapetanije Bačkiškun, u naselju Vaškut, zatekli su grupu od 15 ilegalnih migranata koji su se izjasnili da su Sirijci.

Policajci iste kapetanije u mestu Gara danas su priveli grupu od još 14 avganistanskih migranata, bez dokumenata.

U skladu sa mađarskim zakonima, svi migranti su, nakon saslušanja, sprovedeni do zaštitne ograde na mađarsko-srpskoj granici.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter