Izvor:
30.09.2018 u 08:30
0

VUČIĆ SKRENUO TAČIJU PAŽNJU: Nije lepota od Boga, nego od Srba!

Jeste li čuli nekad da neki predsednik ide na kafu s dugim cevima, komentarisao je predsednik Aleksandar Vučić izjave kosovskog predsednika Hašima Tačija o tome kako je išao na izlet na jezero Gazivode.

– Potpuno je, kao, normalno da je predsednik otišao na kafu, prošetao, paradirao malo… skupa ta kafa, jeste čuli da tako ide neki predsednik na kafu? – zapitao je Vučić u vanrednom obraćanju naciji.

A, kako je primetio, i "impresije" koje je Tači preneo, pogrešne su i, kako je napomenuo, neko bi morao Tačiju da skrene pažnju.

– On je rekao da je uživao u lepoti koja je dar od Boga, ali treba da zna da je jezero veštačko, da ga lepotom nije obdario Bog, nego čovek i da je taj čovek Srbin, jer to su veštačko jezero napravili Srbin -naveo je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Fenix

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter