Izvor: Blic
10.09.2021 u 18:14
0

6,5 MILIONA ZA 30 SEKUNDI: NFL je mašina za pare!

Američka medijska mreža En-Bi-Si saopštila je da je nedavno prodala 30 sekundi reklamiranja tokom predstojećeg Superboula (finale NFL sezone) za rekordnih 6,5 miliona dolara.

Šef marketinga En-Bi-Si sportsa Den Lovinger rekao je novinarima da su reklame za pokrivanje 52. izdanja Superbola, koje će se održati 13. februara 2022. godine na stadionu „SoFi“ u Inglvudu, u Kaliforniji, uglavnom prodate, a ostalo je svega par praznih termina.

PROČITAJTE JOŠ: OZIL U PROBLEMU: Zatvaraju mu se vrata u Feneru

On je naglasio da ih mreža sa namerom čuva zbog velike potražnje.

– Videli smo zahteve o našim preostalim terminaima, ali prilično probirljivo radimo da od toga što je preostalo izvučemo najviše što možemo, kazao je Lovinger.

PROČITAJTE JOŠ: NAPOKON SU SVI PRIZNALI – NOVAK JE NAJVEĆI IKADA!

On je otkrio da je 30 sekundi reklame prodato za 6,5 miliona dolara, a kupci reklama će moći da se reklamiraju i u događajima kao što su Zimske olimpijske igre.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter