Izvor:
31.05.2019 u 08:32
0

VUČIĆ: Moj posao je da budem na strani srpskog naroda!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas u saopštenju, u kojem se navodi da su sve pritužbe na račun stanja u medijima ušle u Izveštaj EK o Srbiji, opaskom da je sad jasno ko te izveštaje "piše".

Na pitanje novinara da li to pišu u Briselu ili ovdašnji tajkuni, Vučić je odgovorio:

– Što se tiče izveštaja i pisanja, hvala što su izdali to saopštenje, sad nam je svima jasno ko te izveštaje piše.

Vučić je rekao da je njegov posao da bude na strani srpskog naroda i da će on to i činiti, za razliku od onog dela srpske javnosti, koji se otvoreno stavio na albansku stranu povodom akcije ROSU na severu KiM.

Na pitanje novinara, nakon što je na VMA obišao Rusa, saradnika Unmika, koji je povređen u akciji kosovske policije, da prokomentariše to što se u pojedinim medijama postavlja pitanje odakle Mihail Krasnošcekov među ljudima koje treba uhapsiti, Vučić je rekao da se radi o delu srpske javnosti koji je otvoreno stao na albansku stranu.

– To je manji deo javnosti, veoma mali, ali su vrlo glasni. Uvek će da govore ono što govore Amerikanci, u ovom slučaju šta kažu Albanci, pošto su oni američki štićenici, i zato će da govore kako su svi Srbi kriminalci i kako je to žestoka borba protiv korupcije i kriminala. A Rus, kojeg su tamo zatekli je kriminalac i agent koji je pomagao Srbima.

Smatra da se EU i Amerikanci ponašaju licemerno.

– Strašno je to što su kod Rusa u kolima pronašli testeru za drva, običnu, ne motornu, a tamo je šuma, klisura. To je strašan greh, ali zato nije greh, nego je divno kad neko sa motornom testerom ulazi na televiziju, to je veličnastven, demokratski akt. I to sve govori i svim ljudima je sve jasno – kazao je on.

Oni su izabarali albansku stranu i stranu protiv Srbije, svi ti – od raznih analitičara, političara, Rade Trajković do Dragana Ðilasa, dodao je Vučić.

– Oni imaju svoj posao, moj posao je da budem na strani srpskog naroda. Biću i, kao što sam rekao, pobedićemo – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter