Izvor:
31.05.2019 u 08:33
0

VUČIĆ: Albanci žele da uteraju strah Srbima u kosti!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je ocenu da akcijama poput najnovije na severu KiM Albanci žele da uteraju strah Srbima u kosti.

Ukazao je da je sada poseban problem žešći način na koji albanske snage gone Srbe koji su štitili svoje domove i koji nisu želeli da oni dođu do njihovih kuća.

– Žešće se danas gone oni, nego bilo ko drugi. Hoće bukvalno da uteraju strah Srbima i da svi Srbi budu poslušni, da se ponašaju onako kako se ponašaju Marko Jakšić i Rada Trajković. To treba da bude model za Srbe – ako poštuješ Srbiju, Beograd, dobićeš kundak u lice i hapšenja na dnevnom nivou – rekao je on novinarima nakon što je obišao pripadnika Unmik, Rusa, koji je zbog povreda u toj akciji povredhen i smešten na VMA u Beogradu.

– Drago mi je što je gospodin Krasnosčenkov u dobrom stanju. Bila je velika opasnost da su lobanjske kosti polomljene i očno dno zahvaćeno. Proveravali su naši lekari celo veče i na kraju ustanovili da je dobro stanje. Međutim, razmišljam o nečemu drugom, pošto smo dobili opis situacije kroz koju su ljudi koji su napadnuti od strane albanskih snaga prošli… Mislilo se da su povrede slučajno nanete, da je neko slučajno udaren kundakom. Međutim, nikakve greške nije bilo, sa namerom su radili to da bi uterali strah kompletnom srpskom stanovništvu i nije ih bilo naročito briga što se radi o ruskom državljaninu i pre svega radniku administracije UNMIK – objasnio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter