Izvor: Objektiv.rs
27.09.2021 u 11:36
0

Bivši šampion Premijer lige rekao zbogom!

Francuski fudbaler Samir Nasri odlučio je da se povuče iz fudbala u 35. godini.

Poslednji klub u kojem je nastupao bio je Anderleht 2020. godine, a pre toga je pauzirao 18 meseci zbog korišćenja dopinga.

PROČITAJTE JOŠ: STIGLO POJAČANJE PARTIZANA!

Karijeru je počeo u Marseju, gde je važio za jednog od najtalentovanijih francuskih igrača, potom je otisao u Arsenal kod Arsena Vengera gde je stvorio svoje ime, a posle Arsenala je otišao u Mančester siti u kom je igrao najbolji fudbal u karijeri i tom prilikom je sa njima osvojio dve Premijer lige.

Posle “građana” nastupao je za Sevilju, Antaliju, Vest Hem i gorepomenuti Anderleht.

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 41 meč i dao 5 golova, a reprezentativnu karijeru je završio sa 27. godina zbog nepozivanja na Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter