Izvor: Tanjug
27.09.2021 u 11:26
0

STIGLO POJAČANJE PARTIZANA!

Novi košarkaš Partizana Slovenac Gregor Glas izjavio je da je zahvalan na prilici koju mu je pružio trener Željko Obradović.

-Veoma sam srećan što sam potpisao za Partizan. Zahvalan sam na prilici što mogu da učim od najboljeg trenera i treniram sa ovako kvalitetnim igračima. Daću sve od sebe da pomognem ekipi,  rekao je Glas Tanjugu.

PROČITAJTE JOŠ: Vaterpolista izabrao Srbiju, sad ga pljuju! Bilo je više incidenata u njegovoj režiji: Bacao stolice i vređao sudiju!

Košarkašii Partizana večeras od 18 sati gostuju ekipi Zadra u prvom kolu regionalne ABA lige.

-Prvi put ću da igram u ABA ligi, biće teško, ali kao tim očekujemo mnogo. Siguran sam da ćemo pokazati kvalitet. Nadam se da ćemo opravdati poverenje trenera Obradovića , rekao je Glas.

Glas ima 20 godina, igra na poziciji beka, a juče je potpisao trogodišnji ugovor sa crno-belima sa kojima je prošao kompletan pripremni period.

Prošle sezone, nastupajući za Dinamik u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno je postizao 18 poena, uz 4,2 skoka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter