Izvor: ALO.rs
09.10.2021 u 14:45
0

Na pomolu je prelazak Luke Jovića iz Reala i Inter!

Veliki transfer se sprema u januaru. Kako prenose italijanski mediji, na pomolu je prelazak Luke Jovića iz Reala i Inter.

PROČITAJTE JOŠ: Crveno-beli kadeti ubedljivo trjumfovali protiv Partizana!

Ovo je već drugi put da svetski mediji sele Srbina iz La Lige u Kalčo. Sredinom avgusta takođe se pisalo da bi Jović mogao da ode u Inter na pozajmicu, a najveći izazov predstavlja obeštećenje, pošto je malo realno da će Real dobiti 60 miliona evra koliko traži.

Pored Jovića, Inter želi i Nahitana Nandeza, Urugvajca koji igra za Kaljari.

PROČITAJTE JOŠ: RONALDO DOBIO JOŠ JEDNU NAGRADU!

„Dva poklona za bis“, navodi se u tekstu Gazete kao metaforu da će direktor Marota obradovati trenera Simonea Inzagija uz veliku sliku dvojice igrača. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter