Izvor: atv
16.05.2020 u 09:52
0

NI TRAGA OD ZLOČINACA Objavljen i snimak bekstva ubica Slaviše Ćuluma

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske objavilo je i video snimak na kome se vide dvojica muškaraca kako prolaze na motoru, a upravo su to osobe za sada osumnjičene za ubistvo Slaviše Ćuluma.

Ćulum je ubijen juče oko 13.15 časova u banjalučkom naselju Dragočaj, a veliki broj policajaca je na terenu i tragaju za ubicom.

ONI SU IZREŠETALI ĆULUMA Objavljene fotografije ubica na motoru (FOTO, VIDEO)

– Pozivamo građane da ako su primetili osobe i motocikl da to domah prijave policiji na telefonski broj 122 – poručili su iz MUP-a Srpske.

Slaviša Ćulum ubijen je u sačekuši nadomak kuće u kojoj živi njegova majka u banjalučkom naselju Dragočaj. Brutalno ubistvo desilo se u sred bela dana. Nezvanično, Ćulumovo telo pronađeno je u „golfu 6“ a policija je zatekla jeziv prizor. 

ĆULUM IZREŠETAN: Brutalno UBIJEN u SAČEKUŠI!

Ćulum je, kako saznajemo, iz zatvora izašao pre desetak dana gde je izdržavao kaznu za pokušaj ubistva Jovana Jošila. Brojne policijske snage opkolile su Dragočaj u potrazi za ubicom, angažovan je helikopter MUP-a a na teren su izašli i pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice RS sa psima.

MEŠTANI SE ZATVORILI U KUĆE Strah zavladao Banjalukom posle likvidacije Slaviše Ćuluma

Ubijeni Ćulum je bio odranije poznat policiji. Bio je označen kao vođa kriminalne grupe koja je činila niz krivičnih dela. Na teret mu se stavlja pokušaj ubistava Jovana Jošila, tada je u obračunu ubijen i Ćulumov mlađi brat Nedeljko. Slaviša Ćulum bio bio je pod istragom i zbog akcije „Trezor“. Ni tokom suđenja nije bilo mirno kada je reč o Ćulumu, pretio je da će nakon izdržavanja kazne osvetiti svog ubijenog brata.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.


SAZNAJTE I OVO

PRVO OBRAĆANJE VLADIKE JOANIKIJA NAKON PUŠTANJA IZ ZATVORA: Nisu pokazali dovoljno pameti

NI TRAGA OD ZLOČINACA Objavljen i snimak bekstva ubica Slaviše Ćuluma

UPOZORENJE EPIDEMIOLOGA SRĐE JANKOVIĆA: Korona je još među nama!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter