Izvor: Kurir.rs
28.05.2020 u 10:43
0

RAĐA OTKRIO DETALJE SUKOBA SA ĐORĐEVIĆEM I DUDOM: Legendarni košarkaš u naletu besa

Legendarni hrvatski i jugoslovenski košarkaš Dino Rađa otkrio je detalj sa priprema reprezentacije za Olimpijske igre u Seulu 1988. godine, u kome su, pored njega, učestvovali selektor Dušan Ivković i igrači Aleksandar Đorđević i Stojko Vranković.

Rađa je, komentarišući film „Poslednji ples“ o šampionskoj generaciji Čikago Bulsa, posle koga su pojedini optužili Majkla Džordana za nasilničko ponašanje, rekao da u potpunosti razume najboljeg košarkaša svih vremena.

OVO MORATE ZNATI

PREDRAG KON ISKREN: Nema otvaranja domova za stare, maske obavezne za ove kategorije

POSLATA JASNA PORUKA IZBOROM BALKANCA ZA EGZEKUCIJU: U pokušaju likvidacije ZVICERA napravljeno PET KOBNIH GREŠAKA (FOTO)

ZAVRŠILA IZA REŠETAKA: Tijana Ajfon UHAPŠENA zbog sumnjivih radnji, policija je PRESRELA! (FOTO)

POČINJE SUĐENJE MALČANSKOM BERBERINU: Jedna stvar je tajna

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao „tetka“, a onda i progovorio o važnom svedoku

„ŠKALJARCI“ U OBRUČU Ovo je nađeno u štekovima na Cetinju i Podgorici

– Sa Stojkom sam imao ozbiljan sukob. Mislim da je to bilo na pripremama za Igre u Seulu 1988. Trening i igramo visoki protiv malih, s tim da mali nisu smeli da koriste dribling. Znači, ne može ti dati koš nikako. Imaš samo da ispružiš ruke i ne može ti ništa. Đorđević mu je postigao jedan šut, pa drugi, pa treći. Svašta sam mu rekao, zatim je on krenuo da mene vređa. Uleteo je Duda Ivković i napao nas obojicu. Puk’o mi je film i poslao sam sve u kurac i otišao sam u svlačionicu. Tada sam bio klinac od 21 godinu. Duda je krenuo za mnom i molio me da se vratim. Tako da potpuno mogu da razumem Džordana i njegov mentalni sklop. Zato je najveći svih vremena bez ikakve konkurencije –  kaže Dino Rađa.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter