Izvor: Alo.rs
28.05.2020 u 14:37
0

ODLUČENO JE: Ekpresan otkaz trojici, među njima i Zagorac (FOTO)

Samo dan posle poništavanja sezone u ABA ligi, čelnici Cedevita Olimpije raskinuli su saradnju sa trojicom košarkaša, saopšteno je iz ljubljanskog kluba. Za Cedevita Olimpiju više neće igrati Mirko Mulalić, Saša Zagorac i Martin Krampelj. Oni su u klub stigli prošlog leta.

Po sporazumnem dogovoru o prekinitvi pogodbe, Cedevito Olimpijo zapuščajo Mirko Mulalić, Saša Zagorac in Martin Krampelj.

PROČITAJTE I OVO

DOKAZ! ISPOVEST TAJANSTVENOG SRBINA Ovo je virus ubica, time nas ubijaju Nemci (VIDEO)

„ŠKALJARCI“ U OBRUČU Ovo je nađeno u štekovima na Cetinju i Podgorici

VUČIĆ UZEO PREDAH Pogledajte koje jelo hvali predsednik Srbije (GALERIJA)

EKSKLUZIVNO ZORAN MARJANOVIĆ OTVORIO DUŠU: Otkrio zašto je Jelenu zvao „tetka“, a onda i progovorio o važnom svedoku

KRISTIJAN KOD MARIĆA Pogledajte strahoviti susret… (VIDEO)

Što se tiče Mulalića, on je dete kluba, odigrao je 17 utakmica u ABA ligi u ovoj prekinutoj sezoni, ali će sada morati da potraži novu sredinu. Takođe, ista je situacija i sa Krampeljem, koji je veliki deo sezone proveo u Andori na pozajmici. Zagorac nije zabeležio ni sekund na parketu.



Ranije je klub napustio Maik Cirbes, očekuje se još nekoliko odlazaka, pa je jasno da će Cedevita Olimpija sledeće sezone imati potpuno renoviranu ekipu

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter