Izvor: Alo.rs
29.05.2020 u 14:14
0

BIVŠI ZVEZDIN AS OTKRIO DETALJE KAKO GA JE ATAMAN MUČIO: „Bilo je opasno po život“

Igor Rakočević je pričao o vremenu kad je igrao u Turskoj

Upravo je Rakočević u dresu EFES-a osvojio titulu najboljeg strelca Evrolige, to je dva puta uradio i sa Baskonijom (tadašnja Taukeramika)!

On se prisetio vremena provedenog u ovom turskom klubu, ali i jedne veoma neprijatne situacije za koju je kriv niko drugi do Ergin Ataman!

 – Kada sam igrao za Efes nisam imao najbolji odnos sa trenerom Erginom Atamanom. Jednom me je poslao da trčim u šumi u sedam sati ujutru. Šuma je bila oko sat i po od grada, pa sam morao da ustanem u pet ujutru. To je bilo ok, mogao sam tada da treniram. Kondicioni trener me je odveo tamo. Bilo je kišno i neverovatno. Trener mi je rekao da ne trčim. Bilo je nemoguće, nikoga nije bilo na stazi. Ja sam rekao: „Ne, trčaću“. Bilo je tmurno i hladno, padala je kiša kao pod tušem – – započeo je svoju priču Rakočević

Odjednom su se na stazi pojavilo 12 divljih pasa, ovako je Rakočević odreagovao:

OBAVEZNO PROČITAJTE

ON JE PONOS SRBIJE Novaku Đokoviću uručena velika povelja (GALERIJA)

BRUCOŠI OVO MORATE ZNATI: Samo za polaganje prijemnog do 9.000, najskuplja školarina 243.500 dinara

DVA KLIKA DO PRIJAVE: Preko e-uprave za jedan dan prvake za dolazak u škole prijavilo 15.000 RODITELJA

PRIPREMNO ROČIŠTE PRED VIŠIM SUDOM U NIŠU: Malčanski berberin danas iza zatvorenih vrata o krivici

VEST KOJA ĆE OBRADOVATI MATURANTE: Matursko veče uz određena pravila

– Video sam ih na sredini staze, bili su zajedno, nisu se pomerali i ugledali su me. Počeli su da me jure i morao sam da se popnem na neku uzbrdicu. Bilo je opasno po život i morao sam da se popnem visoko uzbrdo kako bi ih izbegao. Psi nisu mogli da se popnu tako visoko kao ja. Bilo je stvarno strašno, malo i smešno. Ovu priču sam rekao samo Bokiju Nahbaru! –  zaključio  je nekadašnji kapiten crveno-belih

Igor Rakočević je u svojoj karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Budućnost, Taukeramiku, Valensiju, Real Madrid, EFES, Sijena, a bio je član i NBA ligaša Minesotu Timbervulfs.

Opšte poznato je da turski stručnjak ne merka Srbe i košarkaše iz naše zemlje!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter