Izvor: Alo.rs
15.06.2020 u 10:39
0

VEST KOJA JE ZABRINULA JAVNOST: Košarkaš Partizana zaražen koronom

Nedavno se požalio da se ne oseća dobro.

Košarkaš Partizana je pozitivan na koronavirus, saznaju mediji. Jedan od članova crno-belih se nedavno požalio da se ne oseća dobro, imao je temperaturu i preporučeno mu je da se testira na Covid-19. Test je pokazao da je igrač zaražen, pa će cela ekipa Partizana i stručni štab sada morati na testiranje.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TENISERI ZAPALILI BEOGRAD U NOĆNOM PROVODU: Atmosfera za pamćenje (FOTO)

FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVET: Afrikanac spasao belca od pobesnelih ultradesničara (FOTO)

PALA JE ODLUKA: VAR stiže u Srbiju, zna se tačno i kad

Nije objavljeno ime košarkaša koji je pozitivan, ali se očekuje da se sazna ko je veoma uskroo. Poslednjih nedelja košarkaši srpskog velikana su redovno trenirali, a sredinom maja priključio im se i trener Andrea Trinkijeri, koji je uspeo da se sačuva od virusa u Italiji. Ekspedicija crno-belih je bila i gost na Kup utakmici između Partizana i Crvene zvezde, koja je odigrana u Humskoj, a nekolicina njih je igrala na oproštajnoj utakmici trenera Dejana Milojevića – “Deki ciao”, pa postoji realna mogućnost da su nesvesno proširili virus.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter