Izvor: Tanjug
17.06.2020 u 07:50
0

CRNOGORSKA AVIOKOMPANIJA PORUČILA: Ne znam kada ćemo opet poleteti ka Beogradu

Crnogorska aviokompanija Montenegro erlajns saopštila je danas da za sada nema povratnu informaciju kada će avioni nacionalnog avio-prevoznika moći ponovo da sleću na aerodrom u Beogradu, jer je to odluka vazduhoplovnih vlasti Srbije.

U crnogorskoj kompaniji ističu da se intenzivno obavlja komunikacija između nadležnih institucija da se ovo pitanje što pre reši jer je to linija izuzetno značajna za kompaniju, prenosi podgorički mediji

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TUŽNA VEST ZA SRBIJU Pevačka legenda izgubila životnu bitku (VIDEO)

ZARAĐUJU NA GRBAČI NARODA Estrada digla cene posle korone

RECEPTI NAŠIH BAKA: ZLATIBORSKI UŠTIPCI, uz stari sir ili dobro društvo!

PAPARAZZO! Pogledajte gde su se provodile poznati ličnosti u Beogradu! (GALERIJA)

BOMBA U HUMSKOJ Dete Barselone u Partizanu (FOTO)

– Ali, ne samo za nas. Veoma i višeznačno je važna i za Er Srbiju. I oni su jednako kao i mi, zainteresovani za obnovu letenja. U ovoj situaciji zajedno trpimo veliku štetu, koja se dnevno ozbiljno uvećava jer sada ulazimo u period najfrekvetnijeg saobraćanja, koji smo zajedno čekali cele godine –  navode u kompaniji.

Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije 26. maja doneo je meru kojom je zabranio sletanje aviona Montenegro Airlinesa na beogradski aerodorom „Nikola Tesla“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter