Izvor: HappyBSC
19.06.2020 u 09:44
0

BABA SA VIKLERIMA POCEPALA USTAŠE Gospođa (74) uletela među ekstreme, pokidala kablove… (FOTO)

Hit priča iz Hrvatske osvanula je u medijima: gospođa stara 74 godine umalo je uspela da prekine predizborni skup tri ultra-desničarske stranke. Nažalost, sprečila ju je policija…

PROČITAJTE JOŠ I OVO

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE: PROŠAO KROZ CRVENO, DVOJE MRTVIH, LEKARI SE JOŠ BORE ZA ŽIVOTE!

MALU LENKU DANAS VRAĆAJU RODITELJIMA!

DOSPEVAJU RATE NA NAPLATU: Za mnoge ističe moratorijum na kredite

Vremenska prognoza za danas: MALO TOPLIJE, MESTIMIČNO KIŠA

Naime, Neovisni za Hrvatsku (NHR), Hrvatska stranka prava (HSP) i Generacija obnove (GO) okupili su se u nedelju u Dugom Selu (udaljenom 20 kilometara od Zagreba) kako bi pred izbore građanima predstavili svoju političku platformu pod nazivom „Desna liga“.

Ali, skup nije se dopao svakome. Društvenim mrežama i medijima šire se fotografije jedne gospođe koja je, s viklerima u kosi, izletela iz svoje kuće, revoltirana glasnim okupljanjem desničara pred svojom zgradom.

OVO MORATE ZNATI

TUGA DO NEBA! Oproštaj SINA I SUPRUGA od TRAGIČNO PREMINULE DOKTORKE

U HRVATSKOJ JE MOŽDA POČEO DRUGI TALAS EPIDEMIJE

BLOKIRAN MOST NA BEGEJU Policija zatvorila ceo rejon, nađena eksplozivna ubojna sredstva

Ovo su 5 najnepristojnijih znakova horoskopa!

– Prema izjavama nekih koji su bili na skupu, a koji su se kasnije požalili na društvenim mrežama i u desnim medijima, gospođa je bila toliko ljuta da je ljudima počupala kablove od razglasa, a navodno je vikala “ustaše” i pokušala skinuti jednu HOS-ovu zastavu – navodi se na društvenim mrežama.

Na kraju, policija je ženi napisala prekršajnu prijavu zbog remećenja javnog reda i mira.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter