Izvor: Borba
19.06.2020 u 18:56
0

Vratio UNIFORMU: Nakon nereda u Budvi službenik interventne jedinice NAPUSTIO POLICIJU

Pripadnik Interventne jedinice u Baru Boris Janković iz Podgorice vratio je policijsku uniformu nakon dešavanja u Budvi pre nekoliko dana.

Janković, koji živi u Podgorici, važi za poštenog i coveka i policajca.

On je, sa ostalima iz svoje jedinice, bio angažovan prvog dana ispred zgrade SO kada su pučisti u Budvi na silu hteli da preotmu vlast. Kako saznajemo, on nije učestvovao u hapšenjima toga dana već je bio angažovan u jedinici koja je obezbeđivala tokom dana zgradu SO Budva.

Javnost je imala priliku da toga dana gleda brutalne scene hapšenja opštinskih funkcionera, a Savet za građansku kontrolu rada policije je konstatovao da su pojedini policijski službenici iz Bara prekoračili ovlašcenja prilikom privođenja Mladena Mikijelja, funkcionera u Budvi.

OVO MORATE ZNATI

SRĐAN UZVRAĆA UDARAC: Amerikanac udario po Đokovićevom ocu i optužio ga da ima problem

SRPSKA SE*S BOMBA Pogledajte misicu šta radi sa nogama u kuhinji! (VIDEO)

Ovo su 5 najnepristojnijih znakova horoskopa!

Boris Janković  je u večernjim časovima, otišao u stanicu policije u Baru i saopštio da više ne želi da nosi uniformu.

Nadležne starešine su pokušale da utiču na njega da promeni odluku, ali je on ostao pri svom stavu- da skine uniformu i napusti policiju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter