Izvor: in4s.net
27.06.2020 u 16:42
0

SKANDAL U BUDVI! Privatno obezbeđenje BACILO SUZAVAC na ODBORNIKE! (VIDEO)

U skupštinskoj hali umalo je došlo do fizičkog kontakta između odbornika Krsta Rađenovića (SNP) i Milije Sekulovića (DPS).

OVO MORATE PROČITATI

LUDILO! GOLI PLES DIREKTORA SZO: Pogledajte „prvog borca protiv korone“ u erotskom izdanju! (VIDEO)

BIL GEJTS NE ODUSTAJE: MORAMO UVERITI SVE LJUDE DA SE VAKCINIŠU!

SVE VIŠE JAVNIH LIČNOSTI U SRBIJI IMA KORONU: Spisak poznatih SE ŠIRI!

ŠPANCI OTKRILI DA JE KORONA BILA U EVROPI JOŠ U MARTU 2019. GODINE

Pet odbornika u Skupštini opštine (SO) Budva – Krsto Rađenović iz Socijalističke narodne partije (SNP), te DF Janko Dimić, Dejan Božović, Nataša Mitrović i Dejan Božović iz Demokratskog fronta (DF) privedeni su stanicu policije. Nataši Mitrović je pozlilo i ona je u Domu zdravlja.

U salu SO Budva želi da uđe odbornik DF Milan Šoljaga, kome obezbeđenje ne da da uđe, jer im je rečeno da je zabranjeno.

Šef kabineta predsednika Opštine Budva Marka Carevića (DF) i funkcioner DF Nikola Jovanović kazao je da kriminalna organizacija nasilno smjenjuje vlast a ne dozvoljava da Šoljaga uđe na sednicu.

SAZNAJTE JOŠ…

NOVI DETALJI UBISTVA ZVEZDINOG NAVIJAČA: Nađeno desetak čaura, privedeno nekoliko osoba

DVOSTRUKI ŽIVOT OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE: Noću radi kao ESKORT DAMA zarađuje 600 DOLARA NA SAT! (VIDEO)

Kon: Blizu sam toga da se predloži VANREDNA SITUACIJA U BEOGRADU

ČELNICI EU DANAS U 18,00 SATI DONOSE ODLUKU: SRBIJA NA POZITIVNOJ LISTI ZA PRELAZAK GRANICA!

U skupštinskoj hali umalo je došlo do fizičkog kontakta između odbornika Krsta Rađenovića (SNP) i Milije Sekulovića (DPS).

Nakon što su bacili suzavac, pripadnici privatnog obezbeđenja su upotrebom brutalne sile, počeli da izbacuju odbornike iz zgrade opštine.

Odbornici Demokratskog fronta i SNP-a ušli su na predstavu „kupljene“ većine u SO Budva poslije brojnih peripetija sa privatnim obezbjeđenjem na ulazu u holu zgrade.

TEROR U CRNOJ GORI

DO POBEDE! MITROPOLIJA CRNOGORSKA: Narode, umesto litija idemo na moleban!

RACIJE U KUČIMA! Milovi specijalci pretresaju kuće, traže oružje!

VAŠINGTON SE OGLASIO: U Crnoj Gori se vrši PROGON HRIŠĆANA!

Đorđe Vujović je snimio DPS egzekutora Nikolu Divanovića unutar sale obraćajući se javnosti da je doveden iz Podgorice da zaduži Budvu za 40 miliona eura.

Ubrzo se pojavilo i privatno obezbjeđenje koje odbija da pokaže legitimacije i okreću leđa kameri.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter