Izvor: Novosti
31.10.2021 u 07:38
0

JOKIĆ PONOVO ODUŠEVIO PLANETU

Lako je navijačima Denvera kad je na parketu Nikola Jokić. Srpski košarkaš je ponovo oduševio planet. 

Sjajni centar i prošlosezonski MVP najjače lige na svetu je odigrao još jednu maestralnu partiju. Momak iz Sambora je u pobedi Nagetsa nad Minesotom 93:91 zabeležio neverovatan dabl-dabl 26 poena i 19 skokova, a na to je dodao i sedam asistencija, sve to za nešto više od 36 minuta u igri.

PROČITAJTE JOŠ:Bogdan Amerima prodao foru sa naših basket terena! (VIDEO)

Utakmica u „Tardžet centru“ je bila veoma uzbudljiva i rešena je u neizvesnoj završnici. Timbervulfsi su odigrali odličan prvi period – 32:23, ali je ostatak meča pripao izabranicima Majkla Melouna.

Jokić je bio i junak trijumfa tima iz Kolorada. Minesota je voila gotovo celu četvrtu četvrtinu, a onda je Srbin odlučio da uzme stvar u svoje ruke. Na 02:04 do kraja asistirao je Morisu za vođstvo Nagetsa 91:89. Potom je realizovao oba slobodna bacanja i odveo Denver na plus 4 – 93:89. Na semaforu je pisalo da do kraja utakmice ima još 01:25.

Do kraja susreta jedino se još upisao Edvards iz Minesote koji je promašio i trojku za pobedu i na taj način omogućio Jokiću i drugovima da upišu drugi vezani trijumf.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter