Izvor: HappyBSC
03.07.2020 u 11:38
0

MILO SE SVETI ČUVENOM OFICIRU Kasalica uhapšen jer je Srbin! (FOTO)

Advokat Vladan S. Bojić obavestio je javnost da su sinoć, u Limenci, neosnovano uhapšeni supružnici – advokat Makedonka Кasalica i predsednik Sindikata Odbrane Vojske Crne Gore Zdravko Кasalica.

OVO MORATE ZNATI

PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA U BEOGRADU Ovo morate da poštujete

NISU SVE GRANICE EU OTVORENE ZA SRBE Pogledajte koje zemlje su i dalje ZA NAS ZAKLJUČANE!

OBAVEŠTAJNA SLUŽBA BIH UDARILA NA SRBIJU Pokušavaju da podmetnu priču o ruskoj destabilizaciji regiona

Šarčević: STUDENTI OSTAJU U DOMOVIMA!

Bojić ističe da je tzv. zadržavanje je usledilo nakon pretresa advokatske kancelarije Кasalica, izuzimanja spisa, računara, uređaja i njihovih saslušanja u svojstvu građana.

– Stavljeno im je na teret „nešto kao“ utaja poreza i fascinirajuće stupidno konstruisano „pranje para preko suda“. Naime koleginica je imala uspeha u brojnim sporovima u kojima je zastupala razne zaposlene koji su tužili državu Crnu Goru. Кonkretno na osnovu pravnosnažnih i izvršnih presuda crnogorskih sudova koleginica je ostvarila prava svojih klijenata – navodi Bojić.

Celim ovim poduhvatom je, navodi advokat, rukovodio telefonom, a kasnije i dolaskom u čuvenu „Limenku“ specijalni tužilac Saša Čađenović.

– Nakon pretresa advokatske kancelarije koleginici je, inače teško narušenog zdravlja, pozlilo, pa je pre saslušanja intervenisala Hitna pomoć, a nakon višečasovnog saslušanja, odmah po hapšenju, policija je prebacila je u Urgentni centar – objašnjava Bojić.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PREVARA VEKA! Hrvatska otela SRBIMA 23 MILIJARDE EVRA!

Kon: Srbija u nedelji maksimuma, od sledeće nedelje smanjenje novoobolelih

KRUŠEVAC NOĆAS POGODILA OLUJA Provala oblaka i orkanski vetar! (VIDEO)

ČEDA JOVANOVIĆ prebačen na INFEKTIVNU, u lošem je stanju!

Predsednik SOVCG Zdravko Кasalica je molio da njega uhapse umesto supruge, da ga hapse iako je nevin, da zna zašto to čine: zato što je Srbin, zato što je neizmerno privržen progonjenoj SPC za koju je spreman da žrtvuje i svoj život. Nakon što su mu ruke vezali lisicama, rekao je:

– Noćas ste sahranili patriotizam u meni prema ovakvoj Crnoj Gori, kojoj sam časno služio celi svoj život.

Bojić dodaje da je hapšenje koleginice bilo samo providan paravan za hapšenje Zdravka Кasalice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter