Izvor: tanjug
02.08.2020 u 13:12
0

SITUACIJA NIJE NAIVNA NI U MAČVI: Zaraženo još 15 osoba, 24 sata u šabačkoj bolnici PREMINULE ČETIRI OSOBE!

Još deset osoba iz Šapca je pozitivno na korona virus, tri iz Loznice, i po jedno iz Koceljeve i Ljubovije.

Prema rečima Dragane Radojčić, načelnice Centra za prevenciju i kontrolu bolesti Zavoda za javno zdravlje Šabac, rezultati se čekaju za još oko 250 uzoraka koji su u toku ove sedmice poslati u laboratoriju u Batajnici.

U poslednja 24 časa, u šabačkoj bolnici su preminule četiri osobe, tri iz Loznice i jedna iz Šapca. Od kada je u kovid sistemu, u bolnici su umrle 44 osobe.

PROČITAJTE I:

POLICIJA ZAPLENILA 10.500 FALSIFIKOVANIH EVRA: Muškarac srednjih godina ih doneo sa KiM!

MASKE 5.000, ŠVERC U PREVOZU 10.000: KAZNE koje prete Beograđanima na ulici!

ROMANA IZAŠLA IZ ZATVORA, MOMAK JOJ JOŠ ROBIJA: Evo gde su je sada smestili!

UŽAS U KOVID BOLNICI: Pacijent pretukao medicinsku sestru ŠTAKOM jer ga je sprečila da SVOJEVOLJNO ODE KUĆI!

U kovid ambulanti, više je kontrolnih pregleda, a manje je pacijenata koji dolaze prvi put. Juče su urađena 203 pregleda, 151 pacijent javio se zbog retestiranja. Nadležni iz te ustanove kažu da je procenat pozitivnosti uzoraka kod retestiranja sve manji.

Smanjuje se broj građana koji su u izolaciji, a koji su bili u kontaktu sa zaraženima, na teritoriji grada sada ih je manje od 1.000.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter