Izvor: Kurir.rs
22.08.2020 u 10:38
0

BARSELONA SE OPRAŠTA OD MESIJA: Zna se ko će naslediti Mesija

Španski mediji preneli su juče informaciju da je Lionel Mesi poručio novom treneru Ronaldu Kumanu da ne vidi sebe više u Barseloni.

Ogorčenje kod jednog od najboljih fudbalera sveta sasvim je razumljivo posle katastrofe koju je ovaj tim doživeo ove sezone, kada je ostao bez trofeja i kada je poražen u četvrtfinalu Lige šampiona od Bajerna sa 2:8.

Mesi ima važeći ugovor sa Barselonom još godinu dana, ali okleva da produži ugovor, pa se u internim razgovorima u klubu već razmišlja o zameni.

Barselona bi mogla da dovede Mesijevog sunarodnika Paola Dibalu kao dugoročnu zamenu.

SVE O SPORTU

CRNO-BELI IZ TORINA RASKINULI JOŠ DVA UGOVORA: Evo ko se pozdravio sa dresom Juventusa

NOVAK PORUČIO: Odluku o dolasku na US Open doneo sam pre Nadala

FRANC BEKENBAUER IMPRESIONIRAN EKIPOM PSŽ: Nema slabu tačku

Juventusov 26-godišnji vezni fudbaler je često u sporu sa klubom, pa ne bi bilo iznenađenje da ode iz Torina. Dibala trenutno zarađuje oko sedam miliona evra godišnje, a njegov menadžer traži od kluba povećanje na oko 20 miliona kako bi ga približio Kristijanu Ronaldu.

Dibala bi mogao na Kamp nou i u slučaju da ostane Mesi, jer iz Juventusa stiže predlog da se ovog leta izvrši još jedna razmena igrača, poput one kada je Pjanić poslat u Barselonu, a u suprotnom smeru otišao Artur.

Dibala bi u ovom slučaju bio zamenjem Antoanom Grizmanom, za koga u Juventusu misle da je idealan izbor za napadača.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter