Izvor: Alo.rs
22.08.2020 u 10:22
0

DVOJAC IZ ITALIJE STIŽE PRAVO U MANČESTER: Tim snova i fudbalske ubice

U svakom slučaju, sa Kulibalijem i Martinezom troškovi prelaznog roka biće oko 250 miliona evra.

Izgleda da Lautaro Martinez ipak odlazi, ali ne tamo gde se pretpostavljalo. Argentinac je bio meta Barselona, praktično je sve dogovorio sa Kataloncima, ali klubovi nisu našli zajednički jezik.

Klauzula od 111 miliona više ne važi, Inter ubeđuje „Bika“ da produži ugovor, ali sve je na drugom štapu.

U igru se uključio Siti koji za razliku od Barselone ima novac i traži zamenu za Kuna Aguea koji će naredne godine promeniti klub i verovatno se vratiti kući.

Tu je Gabrijel Žesus, ali je pitanje želi li Pep da zavisi od Brazilca.

SVE O SPORTU

CRNO-BELI IZ TORINA RASKINULI JOŠ DVA UGOVORA: Evo ko se pozdravio sa dresom Juventusa

NOVAK PORUČIO: Odluku o dolasku na US Open doneo sam pre Nadala

FRANC BEKENBAUER IMPRESIONIRAN EKIPOM PSŽ: Nema slabu tačku

Inter bi verovatno pristao na 90 miliona evra za Argentinca koga su kupili za 25 miliona iz Rasinga i koji je odigrao prošlu sezonu sjajno, pogotovo pre pandemije.

Gvardiola ovde neće stati, kupio je Akea za oko 50 miliona i Ferana Toresa iz Valensije za oko 25. Ali, to nije sve.

Izgleda da je dogovor sa Napolijem blizu, da je De Laurentis spustio cenu, Kalidu Kulibali biće novo pojačanje, suma je oko 70 miliona evra plus bonusi. Tako će Laport dobiti partnera, a Pep rešiti glavno pitanje, dovesti fudbalera koji će držati odbranu na okupu, jednog od najboljih štopera na svetu. Planira da proda Stounsa i mladog Garsiju, možda ode i Otamendi, pa će štoperska linija dobiti potpuno novi izgled.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter