Izvor: Alo.rs
22.08.2020 u 10:19
0

ZVEZDIN DEFANZIVAC PORUČUJE: MOGLI SMO I VIŠE I BOLJE

Zvezda utakmicu u Albaniji igra u utorak

Nerešiva enigma bio je Radovan Pankov za napadače Proletera. Momak sa brojem 6 na leđima ističe da je ovo važna pobeda za njegov tim, čestitao je Benu na još jednom pogotku, a izneo je očekivanja i pred duel u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Moglo je više i od bolje, ali smo zasluženo pobedili. Zaređali smo nekoliko utakmica u ritmu sreda-subota, a ovaj meč je došao pred duel u Evropi. Popravićemo neke stvari, jer nas u utorak očekuje teško gostovanje. Imao sam i par prilika, neće me gol, ali najvažnije da smo pobedili – istakao je Pankov.

Zvezdin defanzivac čestitao je Benu na još jednom pogotku, a ne krije da je u prvom delu timu Dejana Stnakovića bilo teško da probiju blok Proletera, koji se danas opredelio na odbranu svog gola.

– Ben je postigao evrogol, drago mi je da je ušao u seriju pogodaka. On je naš prvi napadač i mnogo je važno da postiže što više golova. Sigurno je da mu ovo mnogo znači, kao i nama. Ekipa Proletera je izabrala da brani svoj gol, što na kraju nisu uspeli. Bilo nam je teško u prvom delu da probijemo njihov blok, ali je to u drugom poluvremenu bilo mnogo bolje.

SVE O SPORTU

CRNO-BELI IZ TORINA RASKINULI JOŠ DVA UGOVORA: Evo ko se pozdravio sa dresom Juventusa

NOVAK PORUČIO: Odluku o dolasku na US Open doneo sam pre Nadala

FRANC BEKENBAUER IMPRESIONIRAN EKIPOM PSŽ: Nema slabu tačku

Već u utorak Crvena zvezda igra protiv Tirane u gostima, a naš štoper izneo je očekivanja.

– Polako dolazimo do preko potrebne svežine. Ekipa je odradila jake pripreme, prvenstvo je ubrzo počelo tako da nismo imali mnogo vremena za odmor. I pored gustog rasporeda, bar u mom slučaju, već se osećamo lakšim. U Tirani naravno idemo na pobedu, da ponovimo utakmicu iz prvog kola i da onda mirni čekamo žreb za treće kolo – podvukao je Pankov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter