Izvor: Tanjug
31.08.2020 u 08:23
0

KRIVOKAPIĆ: Desila se sloboda! Neka nam priđu sve nacionalne stranke!

Nosilac liste koalicije „Za budućnost Crne Gore“ Zdravko Krivokapić saopštio je kasno sinoć da su rezultati izbora takvi da opozicija sada ima 42 mandata u parlamentu, a dosadašnja vlast 39 poslaničkih mesta.

Krivokapić je istakao da je koalicija čiji je nosilac spremna da pruži ruku pomirenja svima, jer bez toga, kaže, nema bolje Crne Gore, i nudi da sve nacionalne stranke priđu pobedniku da zajedno grade budućost.

IZBORI U CRNOJ GORI…

NA LICU MESTA – SVAKI GLAS JE VAŽAN! Pratite uživo prebrojavanje GLASAČKIH LISTIĆA! (GRAFIKA+VIDEO)

EVROPSKI MEDIJI O ĐUKANOVIĆU: On je AUTOKRATA sa najdužom vladavinom u Evropi! Naspravio je PRIVATNU i KORUMPIRANU državu!

UŽAS NA IZBORIMA U CRNOJ GORI: Policajci starca (80) vukli po podu i odveli sa biračkog mesta!

POBUNA U VOJSCI CRNE GORE! Kapetanu i vojnicima nisu dali da glasaju, oni napustili položaj i otišli

SKANDAL U CRNOJ GORI! Dokazana Milova PREVARA i KRAĐA NA IZBORIMA!(FOTO+VIDEO)

Takođe, pozvao je sve građane da ne izlaze na ulice, jer, kaže, ulica nije merilo pobede, te da ne nasedaju na moguće provokacije, već da pobedu proslave kod kuće, jer na nju ne sme da padne ni jedna mrlja.

-Desila se sloboda. Ko čeka, dočeka, nakon 31 godine apsolutne vlasti moralo se desti ovo. Činjenica je da ko udari na Boga i Svetog Vasilija, mora tako da prođe- rekao je Krivokapić.

Kako je rekao, opozicija, prema sadašnjim rezultatima, ima 42 poslanika, koji će učiniti sve da Crna Gora ima bolju budućnost.

-Da pružimo ruku pomirenja, kao osnov našeg suživota. To nudimo svima, jer bez toga nema bolje Crne Gore. Nudimo da sve nacionalne stranke priđu pobedniku, ne zbog toga što želimo da imamo bilo koga sa nama, nego zato što ne možemo graditi Crnu Goru drugačije- rekao je Krivokapić.

Kako je naveo, „moli i kumi“ sve građane da ostanu kod kuće i da ne nasedaju na moguće provokacije.

– Crna Gora je podeljena po svim šavovima, ako sada ne pružimo ruku pomirenja nećemo nikada. Nismo mi ti koji žele revanšizam, hrišćani se ne revanširaju, ali oni koji su odgovorni za ovo stanje beznađa, moraju da snose odgovornost- rekao je Krivokapić.

I OVO ĆE VAS ZANIMATI…

Vučić se na Bledu sastao s premijerom Slovenije Janšom (FOTO)

Ministar Šarčević UPOZORAVA u kom slučaju bi ŠKOLE MOGLE BITI ZATVORENE!

TRAMP PORUČIO NAKON ŠTO JE UVEO RED U VISKONSINU: Spreman sam da pomognem svakom guverneru!

Dr Kisić otkriva:DRUGOG TALASA MOŽDA NE BUDE!

DOKTOR KON APELUJE: Molba i preklinjanje za razumevanje posebno mladih ljudi!

Istakao je da Zakon o slobodi veroispovesti mora biti povučen, kako bi se krenulo u izradu pravičnijeg akta, koji će, kaže, naći pravu meru sekularne države.

Kao prva dva najvažnija zakona, koja će doneti buduća vlada, su Zakon o poreklu imovine i Zakon o lustraciji.

Krivokapić je istakao i da se zalaže za ekspertsku vladu, sa organičenim „rokom“ na dve-tri godine, jer bez nje, nema boljitka.

Apostrofirao je da Crna Gora mora naći izlaz iz duboke ekonomske krize.

-Vidimo se ujutru, kada počinje novi dan u slobodnoj Crnoj Gori-rekao je Krivokapić.

Njegovo obraćanje u par navrata, članovi koalicije, prekidali su aplauzom i povicima „pobeda“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter