Izvor: tanjug
15.09.2020 u 18:25
0

NASTAVLJA SE SARADNJA Uspešan sastanak sa RCC, pa plovidba Savom (FOTO)

Vlada Srbije nastaviće da sa Regionalnim savetom za saradnju (RC C) povezuje region i jača međusobnu saradnju, poručila je premijerka Ana Brnabić nakon sastanka sa generalnom direktorkom RC C Meljindom Bregu.

Brnabić je na Tviteru objavila da je sa Bregu imala produktivan sastanak u Beogradu, nakon koje su se zajedno prošetale gradom.

„Nastavljamo da zajedno sa RČ povezujemo region i jačamo međusobnu saradnju. Nakon produktivnog sastanka Ivica Dačić i ja smo iskoristili priliku da Majlinda Bregu i njenim saradnicima sa reke pokažemo naš glavni grad“, napisala je Brnabić uz fotografije na kojima se vide Dačić i ona u društvu Bregu i saradnika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter