Izvor: Informer
09.11.2021 u 12:11
0

Ćavi počeo sa „ČISTKOM“! PLJUŠTE OTKAZI U BARSELONI!

Era Ćavija Ernandeza na klupi Barselone u ponedeljak je zvanično počela, a legendarni Španac počeo je sa „čistkom“ na Nou Kampu.

Ćavi Ernandez još uvek nije odradio prvi trening sa timom Barselone, ali su rezovi u srcu Katalonije napokon počeli! Legendarni Španac stigao je na Nou Kamp, a kako stvari stoje rešen je da voljeni klub rati na puteve stare slave.

PROČITAJTE JOŠ:Ovi fudbaleri odlaze iz Zvezde! ONI SU VIŠAK NA MARAKANI!

Novi trener Barselone počeo je seriju „čistki“ na Nou Kampu, a prvi su bez posla ostali koncidioni trener Albert Roka, a potom i Huanho Brau, šef fizioterapeuta. To je donekle bilo očekivano budući da Katalonci nisu imali snage za svih 90 minuta protiv Selte. Pored toga, na samoj utakmici su se povredili Ansu Fati, Erik Garsija i Niko Gonzales, a osmorica od ranije nisu bili u stroju.

Očekuje se da se u Barselonu vrati Rikardo Pruna, dok će svim igračima biti zabranjeno da samostalan rad budući da su u klubu zaključili da je to glavni uzrok katastrofalnog fizičkog stanja kod većine prvotimaca. 

Kada je reč o rezovima unutar tima prvi na udaru će biti Filipe Kutinjo. Brazilac je, navodno, odbio da se zagreva, a kasnije i uđe na teren protiv Selte. Španska televizija prenosi da se svlačionica okrenula protiv bivšeg asa Liverpula, te da Kutinja očekuje težak period u Barseloni. 

– Bio sam veoma iznenađen kad sam video šta pišu novine, jer se nikad u karijeri nisam ponašao neprofesionalno, uvek sam poštovao svakog. Poštujem mišljenje novinara, ali – oštro je Kutinjo demantovao sve glasine po dolasku u Sao Paulo na okupljanje reprezentacije. 

Bila to istina ili ne, sigurno je da Kutinjo nije opravdao ni cent uloženog novca, a da će Ćavijev prvi zadatak biti da Brazilca razbudi ili ga otera sa Nou Kampa. Nakon protraćenih godina, treća opcija ne postoji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter