Izvor: Novosti
09.11.2021 u 14:51
0

Ako se pitaju kladionice Portugalci su već na Svetskom prvenstvu: SRBIJA VEĆ OTIPISANA!

Srbi  su najopasniji kada ih neko unapred otpiše.

A to se desilo pred odlučujući meč u Lisabonu 14. novembra protiv Portugalije.

Fudbalska reprezentacija Srbije je otpisana, ako se pitaju svetske kladionice. 

PROČITAJTE JOŠ:Ćavi počeo sa „ČISTKOM“! PLJUŠTE OTKAZI U BARSELONI!

Kvota na pobedu domaćina je od 1,30 do 1,40, kvota na nerešen ishod kreće se oko 5 do 5,30 dok se trijumf Srbije plaća od čak 9 do 9,5.

Podsećanja radi, Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli sa 17 osvojenih bodova i gol razlikom 16:8 dok se Portugal nalazi na drugoj poziciji sa 16 bodova i gol razlikom 16:4 ali i uz meč manje.

Obe ekipe su bez poraza u dosadašnjem delu kvalifikacija i možda je i najpravednije da direktan duel ovih reprezentacija odluči ko će ići na Mundijal. 

A pre toga Kristijano Ronaldo i družina u četvrtak gostuju u Dablinu selekciji Irske, pa u slučaju da ostvare pozitivan rezultat i bod protiv „orlova“ će im biti dovoljan za plasman u Katar.

Prvi meč između Srbije i Portugalije u Beogradu završen je rezultatom 2:2. Dva gola gostiju bila su delo Dioga Žote dok su za naš tim pogađali Aleksandar Mitrović i Filip Kostić. 

Utakmica u Lisabonu između Srbije i Portugalije igra se u nedelju od 20:45.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter