Izvor: Alo.rs
14.11.2020 u 21:15
0

SAD JE ZVANIČNO: Velika legenda menja Tumbakovića na klupi Orlova

Zvanična promocija po okončanju Lige nacija.

Licitacija oko naslednika Ljubiše Tumbakovića na mestu selektora Srbije počela je već u četvrtak uveče, odmah posle eliminacije od Škotske. Niko ne sumnja da će Tumbaković po okončanju Lige nacija i mečeva protiv Mađarske (nedelja) i Rusije (sreda) postati bivši selektor, samo je pitanje da li će sam otići ili će sačekati da ga smene. 

Na vrh top liste Tumbinih naslednika isplivalo je ime Dragana Stojkovića. Legendarni Piksi se već pet godina dovodi u vezu sa najproblematičnijom pozicijom srpskog fudbala, a sa više strana se može čuti da će ovog puta konačno postati selektor. Stojković je bez posla otkad je napustio Gvangžou RF, a deluje da je konačno raspoložen da sedne na klupu Orlova. 

PROČITAJTE JOŠ…

VREMENSKA PROGNOZA: Srbija pod uticajem anticiklona, od utorka PROMENA, a evo kada stiže SNEG

Moskva uputila 20 AVIONA SA MIROVNJACIMA u Nagorno-Karabah

JEZIVA NESREĆA! MAJKA I ĆERKA ZAPOMAGALE: Autom sletele u potok, isplivali DETALJI teške DRAME!

DRAMATIČNO UPOZORENJE DR ĐERLEKA „U narednih sedam dana očekujemo dalji PORAST BROJA OBOLELIH!

Piksi je u ovom trenutku bez sumnje najbolji mogući kandidat. Narednih dana, posle zvaničnog odlaska Tumbakovića sa klupe, trebalo bi da počnu razgovori Stojkovića i čelnika FSS. Stojković (55) je u idealnim godinama, ima i zavidno trenersko iskustvo, i čini se da je pravi čovek za užarenu klupu Orlova koje već na proleće očekuje start kvalifikacija za Mondijal u Kataru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter