Izvor: happyBSC
18.11.2020 u 11:46
0

CRNA NOĆ NEMAČKOG FUDBALA Selektor razbijen posle španskih 6:0 (FOTO, VIDEO)

Nemačka fudbalska reprezentacija izgubila je sinoć sa čak 6:0 od Španije u Sevilji što je najteži službeni poraz četvorostrukih svetskih prvaka u istoriji, a selektor Joakim Lev nije krio nezadovoljstvo u izjavama nakon utakmice.

– Nemam objašnjenja za ovaj poraz, bila je to crna noć nemačkog fudbala. Ništa nam nije uspelo. Govor tela, agresivnost, angažman u duelima, ništa od toga nismo videli na terenu. Rekli smo da verujemo našim igračima, bili smo na dobrom putu, iako smo sada videli da nismo toliko daleko otišli koliko smo se nadali – rekao je Lev u razgovoru za ARD pa dodao:

– Na 0:1 smo napustili plan igre. Otvorili smo prostor, nije bilo organizacije, nije bilo komunikacije između igrača, a ovaj put je to bilo smrtonosno. Nakon pauze pokušali smo da ih pritisnemo, pokušavali da damo gol i da se vratimo se u igru. Ali, oni su bili brži, kolektivno jači, dinamičniji, nismo imali kontrolu, nismo dobili duel.

Selektor je bio jasan kako je bio upitan o mogućnosti poziva Tomasu Mileru, Žeromu Boatenga i Metsu Humelsu koji igraju odlično u svojim klubovima.

– Trenutno nema razloga – bio je kratak i jasan.

Španija je, inače, na kraju osvojila prvo mesto i plasman na Final Four sa 11 bodova, dva više od Nemačke. Ukrajina ima šest, a Švajcarska tri boda, ali i obe ekipe imaju utakmicu manje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter