Izvor: telegraf.rs
18.11.2020 u 16:20
0

PROBLEM ZA TUMBAKOVIĆA: Reprezentativac Srbije otpao pred meč s Rusijom zbog potresa mozga

Vezista Porta se povredio na treningu pred poslednji meč Lige nacija.

Veliki problemi za selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubišu Tumbakovića uoči večerašnjeg okršaja sa Rusijom

Podugačkoj listi igrača koji su u prethodnih dana otpali sa spiska zbog povreda i korona virusa pridodat je sada i Marko Grujić.

Fudbaler Liverpula na pozajmici u Portu, doživeo je potres mozga na treningu u utorak nakon što ga je lopta pogodila u glavu i neće moći da se stavi na raspolaganje selektoru.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA PRESEK PO GRADOVIMA Beograd u vrhu, ali ni drugi ne zaostaju

NOVI KORONA PRESEK, CRN DAN U SRBIJI: Skoro 6.000 novozaraženih, 27 preminulih!

HITNO! Zaseda Krizni štab zbog drastičnog broja obolelih!

GRAĐANI SE SMRZAVAJU NA PREGLEDIMA: Stiže zima, da li će se po Srbiji podizati šatori ISPRED KOVID AMBULANTI?

Podsetimo, selektor Tumbaković već se odrekao nekolicine fudbalera zbog raznih problema. Aleksandar Kolarov, Sergej Milinković Savić, Darko Lazović i golman Đorđe Nikolić pozitivni su na korona virus.

Protiv „zbornaje“ u kombinaciji za meč nisu ni Dušan Tadić, Filip Đuričić, Aleksandar Katai, Saša Lukić (suspenzija), kao i ranije inficirani Luka Milivojević.

Srbiji je neophodna pobeda, uz poraz Turske u Mađarskoj, kako bi sačuvala status u Ligi nacija B, ali se čini da će ovako desetkovana teško moći da ispuni taj cilj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter