Izvor: Srbija Danas
09.12.2020 u 11:07
0

PONOS: Košarkašice Srbije pete u Evropi i osme na svetu

Izašla nova lista posle novembarskog kvalifikacionog prozora.

NAJVAŽNIJE DANAS:

UDES KOD VELIKE PLANE: Poginula jedna osoba

PREVRNUO SE KAMION KOD SREMSKE MITROVICE: Ima povređenih

DANAS SE SLAVI SVETI ALIMPIJE: Ova stvar se nikako ne radi

 Ženska košarkaška reprezentacija Srbije na najnovijoj listi Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) zauzima osmo mesto.

FIBA lista ažurirana je nakon novembarskog kvalifikacionog prozora za Evropsko prvenstvo 2021. godine, a košarkašice Srbije u balonu u Istanbulu ostvarile su dve pobede protiv Turske i Litvanije, kao i plasman na EP.

Kada je u pitanju plasman na nivou Evrope, izabranice Marine Maljković drže petu poziciju. Na prvom mestu FIBA liste nalazi se selekcija Sjedinjenih Američkih Država, a slede ih Australija i Španija. Na prve tri pozicije na Starom kontinentu su Španija, Francuska i Belgija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter