Izvor: tanjug
10.12.2020 u 10:18
0

UZ DOBRU IGRU DO POBEDE Crveno-beli jurišaju na bratski Pirej

Košarkaški Crvene zvezde večeras od 19 sati igraju protiv Olimpijakosa u 13. kolu Evrolige u hali „Aleksandar Nikolić“.

Trener Saša Obradović izjavio je da njegov tim mora da odigra dobru utakmicu ako žele pobedu.

– Bez obzira na činjenicu da igraju najmanji broj utakmica od svih ekipa u Evroligi, košarkaši Olimpijakosa imaju ogromno iskustvo, imaju pretnje na svim pozicijama, odlične igrače, i rekao bih, najbolji plejmejkerski tandem možda i u celoj ligi, u vidu Slukasa i Spanulisa koji su godinama važni u evropskoj košarci. Odlični „fizikalci“ na pozicijama visokih igrača, koji uz to i odlično trče, pozicioniraju i odlično skaču. To je nešto na šta moramo da obratimo takođe pažnju kako bi pobedili u toj utakmici – rekao je Obradović.



On je naveo i da Olimpijakos ne izgleda isto u odnosu na pre tri četiri nedelje, kada su imali problema sa koronom i povredama nekih igrača.

– Sada izgledaju drugačije. Svi su tu i vratili su se na odličan način ovom pobedom u Barseloni. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu kako bi došli do bodova – rekao je trener crveno-belih.

Prvotimac Ognjen Dobrić ističe da ih očekuje vrlo neugodan protivnik koji uz to stiže u dobrom raspoloženju nakon velike pobede u Barseloni.

– Vrlo iskusna ekipa koja ima dovoljno vremena da se priprema za jedino takmičenje, a to je Evroliga, jer nemaju nikakvih obaveza u domaćem šampionatu. Moramo da gledamo samo sebe. Moramo da pronađemo naš ritam, da odigramo dobru utakmicu i dođemo do pobede. Neće biti lako, ali želimo da se vratimo našoj igri koja nas je krasila u prethodnom periodu i donosila nam pobede u ovakvim mečevima – rekao je Dobrić.

 

Zvezda trenutno ima skor od 4-8, dok je Olimpijakos na šest pobeda i pet poraza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter