Izvor: happyBSC
11.12.2020 u 12:39
0

EKSKLUZIVNO IZ HELIKOPTERA KUSTURIĆ ZA PORTAL HEPI: Loše vreme otežava potragu za avionom (FOTO)

Potraga za nestalim avionom, koji je juče nestao sa radara i pao na širem području planine Kozare, i danas se nastavlja.

U potragu je pored Civilne zaštite i antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske, od juče uključen i Helikopterski servis RS.

Za Happy Tv ekskluzvno iz helikoptera, nekoliko minuta pre poletanja, javio se pilot Bojan Kusturić.

Direktor Helikopterskog Servisa Boban Kusturić trenutno se nalazi u akciji, pa je on kratko za portal Hepi televizije rekao da gusta magla i loše vreme jako otežavaju potragu, u koju su uključeni policajci, lovci, i meštani.

ZANIMAĆE VAS…

NOVITET U VOZILIMA GSP: Aparati za dezinfekciju u autobusima javnog prevoza

INTERVJU! ŠEF NATO KANCELARIJE ZA VEZU U BEOGRADU: Javnost ne vidi koliko Alijansa i Srbija rade zajedno

VAŽAN SASTANAK: Vučić sa novim ambasadorom Švajcarske, primio akreditivna pisma

NOVA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA U PONEDELJAK: Ove NOVE MERE će biti donete, a evo zašto se to nije desilo danas

NESTAO PACIJENT IZ KOVID BOLNICE: Gubi mu se svaki trag, ćerka veruje da je on i dalje u bolničkom krugu

– Nalazim se u helikoperu.. Radimo, ali uslovi su loši, magla je gusta, i jako otežava potragu, za sada ništa novo ne mogu da Vam kažem, nadam se da ćemo kroz dva sata imati nove informacije – rekao je Kusturić za portal Hepi televizije.

PODSETIMO, U SPORTSKOM AVIONU KOJI JE JUČE PAO NA PODRUČJU KOZARE BILI SU PILOT I OPERATER. AVION SE VRAĆAO IZ VELIKE KLADUŠE ZA BANJALUKU, SA ČIJEG JE AERODOROMA ODLETIO ZA KLADUŠU. U POVRATKU IZ KLADUŠE AVION, KOJI JE PREVOZIO VAKCINE ZA ŽIVOTINJE, NESTAO JE SA RADARA. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter