Izvor: Alo.rs
13.12.2020 u 08:53
0

JOKIĆ SJAJAN: Odličan debi Pokuševskog (VIDEO)

Srbi Nikola Jokić i Aleksej Pokuševski obeležili su mečeve predsezone NBA lige odigrane u noći između subote i nedelje.

Talentovani srpski košarkaš, 19-godišnji Pokuševski, započeo je na idealan način NBA karijeru u dresu Oklahome. Doskorašnji član Olimpijakosa je na debiju za Oklahomu postigao 14 poena uz 8 skokova, imao je i sjan šut za tri poena (4/7), a za 23 minuta na parketu upisao je još dve asistencije, doduše uz po četiri izgubljene lopte i faula. Oklahoma je na kraju pobedila San Antonio Sparse sa 121:108, a ekipu je predvodio drugi ruki, Teo Maledon, sa 20 poena i 5 skokova. Majk Maskala je ubacio 18 poena, a po 14 su dodali jos Dijalo i Džekson.

SAZNAJTE JOŠ:

VOZAČI, OPREZ: Spisak radova na putu, OBAVEŠTENJE

BRAVO DEVOJKE: Seniorke i zvanično obezbedile plasman na Evropsko prvenstvo 2021. godine (FOTO)

STIŽU UGOVORI ZA RAD OD KUĆE: Država priprema VODIČ za radnike i poslodavce, a to će značiti i NOVE OBAVEZE za obe strane

Jokić je odigrao odličan meč na startu pripremnog perioda, Somborac je postigao 26 poena uz 10 skokova, imao je i pet asistencija za 22 i po minuta. Golden Stejt je bio bolji od Nagetsa – 107:105, tako da Jokić nije uspeo da spreči poraz ekipe.

Kod Denvera se još istakao Haris sa 11 poena, Moris je dao 10, a Kampaco je debitovao sa osam poena. Bejzmor je ubacio 13 poena za Voriorse, a Alen Smailagić je došao do četiri poena i tri skoka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter