Izvor: Happy BSC
08.01.2021 u 12:42
0

OLENIK SE OGLASIO BESAN KAO RIS: SPC za Srbiju sprema crnogorski scenario

Advokat i član Građanskog demokratskog foruma Aleksandar Olenik napisao je na svom Tviter nalogu da je najava vladike Grigorija – da ima plan za Srbiju, te tvrdnje medija da “sprema srpskog Zdravka Krivokapića“ za crnogorski scenario, gora varijanta od sadašnje vlasti.

– Ovim se potvrđuje da “bojkotaška – pravoverna opozicija” sa SPC na čelu sprema Crnogorski scenario po kojem će nam SPC, sada Grigorije, postaviti vladu. Pa, bravo kreteni! Sadašnja vlast jeste najgora, ali je i takva bolja nego da vlada SPC – napisao je Olenik na „Tviteru“.

PROČITAJTE JOŠ:

LONČAR OTKRIVA: Evo da li će PCR test za naše građane koji dolaze u Srbiju biti obavezan i posle 10. januara

NEVIDLJIVA GRDOSIJA: Nova tehnologija smanjuje mogućnost da se tenk opazi za čak 80%

UDOVIČIĆ O SITUACIJI SA KORONOM: Borimo se za svaki život, ne znamo koji je dan



Podsetimo da je vladika Grigorije za medije juče istakao da ima plan za Srbiju, ali da ne želi da ga otkriva, jer je za to prerano.

Međutim, mediji saznaju da ideja episkopa diseldorfskog i cele Nemačke nije da se uključuje lično u politički život, već da kroz personalna rešenja, po ugledu na Crnu Goru, ponudi građanima ljude za koje bi mogli da glasaju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter