Izvor: tanjug
09.01.2021 u 08:24
0

IVICA DAČIĆ POSLE PRIMLJENE VAKCINE: Dobro sam, sve je dogovoreno sa predsednikom Vučićem

Dobro se osećam, nema nikakvih neželjenih efekata, poručio je Ivica Dačić, predsednik Skupštine Srbije i lider SPS-a, samo nekoliko dana nakon što je na Institutu Torlak primio rusku vakcinu protiv koronavirusa –  „Sputnjik V“.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KRIZNI ŠTAB RAZMATRA ODLUKU: Onlajn nastava do proleća? Sve zavisi od JEDNOG PARAMETRA

DANAS JE SVETI STEFAN: Prvi koji je nastradao za veru hrišćansku

DA NE KASNITE NA POSAO: Evo kako brzo odlediti bravu i vrata automobila

– Dogovorili smo se da predsednik, premijerka i ja primimo različite vakcine, pošto je premijerka primila „Fajzerovu“, sad je sertifikovana ruska i ja sam primio nju. Nema veze sa politikom, ali to mi niko neće verovati, pošto me godinama napadaju da sam proruski orijentisan – kazao je Dačić kada je upitan zašto se odlučio da primi baš rusku vakcinu.

On je istakao da svi treba da se vakcinišemo da bismo pobedili ovaj opaki virus.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da će se vakcinisati protiv koronavirusa, a da je jedini razlog što to do sada nije uradio dogovor između državnih zvaničnika da svi prime različite vakcine i da tako pokažu da su sve bezbedne.

– Ne bi bilo korektno da se svi vakcinišemo istom vakcinom. Koja god da bude sledeća vakcina, ja ću se njom vakcinisati. Inače, nemam problem da primim „Fajzerovu“ i rusku vakcinu koje su već stigle u našu zemlju – rekao je on i dodao da bi primio svaku vakcinu za koju ALIMS izda sertifikat.

– Da sam primio vakcinu, mnogi bi rekli: „Prvo je sebe zaštitio“ – naveo je ministar. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

– Primio sam vakcinu kako bih građanima pokazao da su one bezbedne i efikasne i da svi treba da ih prime kako bismo iskorenili koronu – zaključio je predsednik parlamenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter