Izvor: Objektiv
11.01.2021 u 10:08
0

BOKSERSKI SPEKTAKL VEKA: Holifild poručio da je spreman za osvetu Tajsonu!

Njih dvojica mogli bi da zarade oko 170.000.000 dolara za tri borbe.

Strašna vest stiže nam iz sveta boksa. Naime, Evander Holifild je potvrdio da razgovara sa Majkom Tajsonom oko njihovog novog meča, tačnije, oko revanša 24 godine pošto mu je Gvozdeni Majk odgrizao uvo.

SVE O SPORTU

UDAR TITANA: FERGUSON OPLEO PO HABIBU: Taj glupan uopšte nema toliko pobeda!

ON JE HEROJ NACIJE: Ono što je Jokić uradio NBA liga je čekala 50 godina!

SRPSKI KOŠARKAŠ SE POVREDIO: Bogdanović slomio kost u kolenu! Sezona JE GOTOVA?!

Tajson se već vratio boksu u novembru, borio se u egzibiciji sa Rojem Džonsom Juniorom, a to je inspirisalo Holifilda, koji je dva puta bio bolji od Majka, da učini isto.

“Stvar je u tome da je ovo suđeno da se dogodi, pa zato i treba da se desi. Ono što mogu da kažem je da moj tim pregovara sa Majkovim, tako da čekamo odluku. Komuniciraju upravo ovog momenta dok mi pričamo. I dalje treniram, znam da će jednog dana to da se desi, a ja želim da budem spreman za to”, istakao je Holifild, koji i dalje nema parče uveta zbog te borbe od pre 24 godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter