Izvor: Tanjug
18.01.2021 u 13:37
0

NASILNICI UHVAĆENI: Pijani pravili nered, jedan bežao a dvojica NAPALA POLICAJCA

Policija u Laktašima uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su napali policajce, a nakon verbalnog napada usledio je i fizički prilikom čega su povredili jednog policajca.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da su 18. januara uhapšeni B.R, S.Đ. i T.R. iz Laktaša zbog osnova sumnje da su počinili krivično delo „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“.

Prema navodima iz saopštenja, Policijskoj stanici u Laktašima je 18. januara oko 22.40 časova prijavljeno da se ispred ugostiteljskog objekta na području opštine čuje buka i galama.

SAZNAJTE JOŠ I:

PRETUČEN MUŠKARAC U PROKUPAČKOM SELU: Presreli ga na ulici pa udarali u glavu

IVKOVIĆ: Radničkom sam ostao veran kao pas

Srbija među prvima van EU uvela indeks rodne ravnopravnosti

EKSPLODIRAO DEO ZIDA U TREPČI: Otpad se izlio u Ibar, radi se na saniraju štete

VUČIĆ NAJAVIO: Radnički dobija prostor za STVARANJE novih ŠAMPIONA

– Policijski službenici su ispred ugostiteljskog objekta zatekli B.R, S.Đ. i T.R. Po dolasku policijskih službenika B.R. je uputilo uvrede, a potom se dalo u beg. Nakon što je sustignut i u toku lišenja slobode S.Đ. i T.R. su fizički napali na policijskog službenika udarajući ga rukama u predelu celog tela, u nameri da spreče lišenje slobode B.R. – saopšteno je iz policije.

Nakon alkotestiranja utvrđeno je da je B.R. imao 1, 74 promila alkohola u krvi, S.Đ. 1,17 promila, a T.R. 0,94 promila alkohola u krvi.

Povređenom policijskom službeniku ukazana je lekarska pomoć u Domu zdravlja Laktaši.

– O svemu je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu „Sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje“, te da se protiv B.R, S.Đ. i T.R. dostavi izveštaj u redovnoj procedure – saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter