Izvor: KURIR.RS
09.01.2023 u 15:06
0

MAMA I SESTRA GUDELJ JOJ NE ZABORAVLJAJU SVAĐU: Dok je zaova i svekrva i dalje ne prihvataju, Anastasija s NJIM gleda Nemanju

Anastasija Ražnatović trenutno je u Španiji kod svog dečka fudbalera Sevilje Nemanje Gudelja. Pevačica je podelila fotografiju na Instagramu gde u društvu Nemanjinog oca Nebojše, bivšeg fudbalera, posmatra utakmicu i svog dragog.

Sudeći prema fotografijama, razdor između ženskog dela porodice Gudelj i Anastasije ne remeti njen odnos sa Nemanjom, ali ni sa muškima iz porodice Gudelj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, kako nam je ranije rekao izvor, pevačica je želela da njen dečko reši situaciju, na šta joj je on poručio da ne može da utiče na svoje najbliže. S druge strane je i majci i sestri Vanji, koja je takođe okrenula leđa Ražnatovićki, poručio da ga ne zanima njihov animozitet prema njegovoj devojci, s kojom planira i dalje da bude.

Anastasija Ražnatović
Da je puklo između Olivere i Vanje s jedne i Anastasije s druge strane, šuškalo se nakon što su Gudeljeve majka i sestra otpratile njegovu devojku sa Instagrama. Izvori su tvrdili da je do svađe došlo jer je Olivera želela previše da se petlja u sinovljev život, a ćerka ju je u tome podržala, dok je drugi sin Dragi ostao neutralan. On u ovaj sukob ne želi da se meša, i dalje prati Anastasiju na Instagramu i s njom održava kontakt.

Sudeći po novim objavama, i tata Gudelj želi da ostane neutralan u ovom sukobu, pa budućoj snajki pravi društvo na stadionu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter