Izvor: MONDO.ME/KURIR
09.01.2023 u 15:10
0

„MOJ KUM ZORAN KALEZIĆ JE OTIŠAO U BESMRTNOST“: Potresni govor na komemoraciji pevaču tera suze na oči NEOPISIVA TUGA (FOTO)

Od legendarnog crnogorskog pevača i legende jugoslovenske muzike Zorana Kalezića, koji je sahranjen na Badnji dan u Danilovgradu, poslednji put su se oprostili prijatelji, kumovi i kolege na komemoraciji koja je održana u KIC-u "Budo Tomović" u Podgorici.

Emotivnim govorom prijatelji, kolege, kumovi oprostili su se od pevača uz anegdote iz njegovog života.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

komemoracija Zoranu Kaleziću, Zoran Kalezić, komemoracija
FOTO: PRINTSCREEN/MONDO.ME

„U svojoj zemlji nisi dobio status koji ti pripada, ali mi je najdraže jer si na sve moguće načine poštovanja, naklonosti i priznanja dobio od milionske publike širom bivše jugoslavije, kojoj si donosio najlepše emocije i melodije iz Crne Gore“, rekao je Danijel Alibabić, predsednik Udruženja estradnih umjetnika i izvođača Crne Gore.

komemoracija Zoranu Kaleziću, Zoran Kalezić, komemoracija
FOTO: PRINTSCREEN/MONDO.ME

„Pozdravio bih vas rečima od moga kuma Rade Vučković se oprostio jednom prelepom rečenicom: „Ko to može posle Boga tu zemaljsku moć da ima, to muzika od života čini ljude besmrtinima“. Moj kum Zoran Kalezić je otišao u besmrtnost. Večnu slavu je sam zaslužio, a ja kažem nek mu je laka crna zemlja“, emotivnim rečima oprostio se kum.

komemoracija Zoranu Kaleziću, Zoran Kalezić, komemoracija
FOTO: PRINTSCREEN/MONDO.ME
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter