Izvor: HAPPY BSC
10.02.2023 u 19:37
0

DIRLJIV GEST KOJI NIKOG NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM! Supruga Zorana Kalezića umesto četrdesetodnevnog pomena dala prilog osnovnoj školi! (FOTO)

Sutra se navršava četrdeset tužnih dana od odlaska muzičke legende i najvećeg gospodina sa estrade Zorana Kalezića.

Kao osvedočeni humanista i filantrop pored nezaboravnih pesama sa kojima je milovao dušu ostavio je neizbrisiv trag u ljudima koji i jesu bili njegov najveći kapital.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavljajući Zoranovu životnu misiju dobročinstva njegova supruga Irena je umesto četrdesetodnevnog pomena dala prilog osnovnoj školi “ Vuko Jovović“ u Lazinama gde je Zoran bio đak.

BSC HAPPY

Dirljiv gest koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, žene koja je ukrasila život velikog umetnika.

Kalezić je iz ogromne ljubavi prema supruzi mesec dana pred smrt snimio spot za pesmu upravo njoj posvećenu – Za Irenu.

– Male sam šanse sebi davao da ću moći da je otpevam u ovoj situaciji u kojoj se nalazi moje telo. Ali izgleda da je želja, volja, ljubav i vera i sami tekst pesme su ušli toliko duboko u mene da sam ja skupio snage. Kolege su mi rekle da je ovo najbolja interpretacija u mojoj karijeri. Sama sudbina pesme je neverovatna! Nije mi neprijatno da pričam, jer se radi o tvojoj majci.Davno sam otpevao hit i evergreen “Šta će meni vino” od Natalije Preočanin- Samardžić,a danas se srećemo. To je igra života koju ne možemo da izbegnemo! O ovoj pesmi će se tek govoriti. Žarko Laušević i Dragan Gagi Jovanović su fascinirani… Njihove poruke u ovoj situaciji su mi mnogo značile.– istakao je za BSC Happy.

Zoran Kalezić je prema svojoj supruzi oduvek gajio najnežnija osećanja.

– Ona je moj spas. Mi muškarci često zaboravimo, zaneseni svojim ličnim ushićenjima, da nam je potreban neko ko će biti uz nas kad nam je najteže. Imao sam sreću da naiđem na takvu osobu -priznao je Zoran svojevremeno.

Podsetimo, Zoran Kalezić poreklom je iz Crne Gore. Njegove najpoznatije pesme su „Moj dobri anđele“, „Dobro veče izgubljena nado“, „Stan’ mladosti, stani, stani“… Tokom svoje višedecenijske karijere prodao je više od 15 miliona nosača zvuka. Istaknuti je estradni umetnik. Iza sebe je ostavio suprugu Irenu, s kojom se venčao 2017. godine. Ima ćerku i sina iz prvog braka. Zoran je jedan deo života proveo u Americi, a pre nekoliko godina se vratio u zemlju. Održao je 2016. godine koncert u Sava centru na kojem je obeležio 50 ngodina rada.

Preminuo je 4. januara, posle duge i teške bolesti u 73. godini.

Ali, veliki nikad ne umiru!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter