Izvor: KURIR.RS
10.02.2023 u 18:56
0

GORAN BOGDAN POTPUNO GO U NOVOM FILMU: Glumac se TOTALNO OBNAŽIO, na sebi nema NI KRPICU, sve se vidi (VIDEO)

Idućeg meseca na Netflix stiže film pod nazivom "Faraway", u kojem glumi Goran Bogdan. Netflix je nedavno objavio trailer za romantičnu komediju koja je snimana u Hrvatskoj, na Braču i Šolti, a Goran Bogdan tumači ulogu Josipa.

U trejleru se vidi da Bogdan, koji inače igra jednu od glavnih uloga, u pojedinim scenama nema nijedan komad odeće na sebi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Goran Bogdan
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Film je režirala Vanesa Džop prema scenariju Džejn Ejnskoh. Producentkinja je Viola Džeger. Radnja filma prati Zejnep (Naomi Kraus), ženu koja je izgubila majku i nije zadovoljna svojim životom. Ona napušta Minhen i beži na ostrvo u Hrvatskoj.

Goran Bogdan
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

U kući koju je pre mnogo godina potajno kupila njena majka i testamentom joj poklonila, nada se da će pronaći mir. Međutim, Zejnep tamo pronalazi bivšeg vlasnika Josipa (Gordan Bogdan), koji još uvek živi na tom imanju.

Goran Bogdan
FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE

Uz Naomi i Gorana, u filmu glume još i Adnan Maral, Bahar Balci, Artjom Gilz i Davor Tomić. U filmu se govori na engleskom, hrvatskom, nemačkom i turskom jeziku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter